Home  |  Over Brug Jachtverhuur  |  Vaargebied Deutsch
Facebook | 
Vragen? Bel +31 (0)6 53 84 82 68 of stuur een email | 
vanaf prijs
vanaf
€ 495,-
per week

Een Bavaria huren? Maak kennis met onze Bavaria zeiljachten

Het onvergetelijke zeilplezier van Bavaria...

Wij laten u kennis maken met het pure genieten van de Bavaria zeiljachten. Onze vloot met Bavaria zeilboten begint met een Bavaria 30 ft en loopt op tot de riante en zeer ruime Bavaria 38 Cruiser ft!   Sinds 2015 kunt u onze sportieve Bavaria 33s Easy huren!

Naast snel en sportief zijn de Bavaria modellen vooral echte comfortabele familieschepen. Bavaria zeiljachten worden gekenmerkt door kwaliteit, vakmanschap en een optimaal comfort. Alle jachten zijn volledig uitgerust met keuken, douche en voldoende slaapplaatsen. Ook voor die seizoenen dat u wat minder buiten komt en meer inde verwarmde kajuit vertoeft.

Bavaria huren IJsselmeer, Markermeer, Friese meren en Waddenzee...

Een schip gemaakt met liefde voor het ambacht, dat er vanaf straalt. U maakt er onvergetelijke dagtochten of lange zeiltochten mee over het IJsselmeer, Markermeer, Friese meren en Waddenzee.

Onze Bavaria zeilboten   of bekijk de gehele vloot met zeilboten

Bavaria huren

Bavaria zeiljachten van Brug Jachtverhuur

Unique Selling Point
Luxe interieur
Onze Bavaria's hebben een luxe interieur en zijn voorzien van o.a. toilet, douche met warm water boiler, stromend water en een hete- luchtverwarming. De keuken- inventaris is afgestemd op het aantal personen, tevens is de kajuit voorzien van een 2-pits kooktoestel met oven.
Unique Selling Point
Technisch zeer compleet
Onze Bavaria's beschikken over een wielbesturing, walstroomaansluiting en een buiskap met kuiptent.
Maar ook een vuilwatertank, acculader, radio/cd speler met USB-aansluiting en een wereldontvanger. Luxe is ook de buitendouche.
Unique Selling Point
Optimale veiligheid
Onze Bavaria's staan voor optimale veiligheid. De schepen zijn voorzien van life-lines en automatische zwemvesten aangepast aan het aantal opvarenden, radarreflector en ankerbal, kegel, gasbun, brandblusser, lenspomp en tegen meerprijs een reddingsboot.


Huur al een Bavaria vanaf € 585,-

Bavaria 30 Andoma

Bavaria 30 Cruiser - Andoma
eenvoudig te bedienen en optimaal comfort


De Bavaria 30 Cruiser Andoma is een eenvoudig single-handed te bedienen kajuitzeiljacht, uitgerust met wielbesturing en een grootzeil met lazyjacks. De ondiepe kiel maakt dit jacht zeer geschikt voor de binnenwateren van Friesland, het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee. Het schip is zeer ruim, kent ideale vaareigenschappen is in een mum van tijd volledig af te sluiten met een kuiptent.

Bekijk hier de Bavaria 30 Cruiser - Andoma

 
Bavaria 30 Waterlely

Bavaria 30 Cruiser - Waterlely
statig als een trotse bloem


Statig als een trotse bloem, zo presenteert de Bavaria 30 zich op de wateren van het IJsselmeer. Voorzien van een uitgebreide keukeninventaris, douche en warm en koud water biedt hij alle comfort voor een dagenlange onvergetelijke zeiltocht. Groot genoeg voor zes personen met 4 vaste slaapplaatsen aan boord. De Waterlely is voorzien van een navigatiehoek met marifoon en controlepaneel.

Bekijk hier de Bavaria 30 Cruiser - Waterlely

 
Bavaria 32 Cheers

Bavaria 32 - Cheers
met 2 luxe slaapcabines


De Bavaria 32 Cheers heeft met zijn 2 luxe slaapcabines voldoende ruimte aan boord voor 4 tot 6 personen. De gezellige riante kajuit is tot slaapplaats om te bouwen. Het volledige doorgelatte grootzeil met de rolgenua zorgen voor een eenvoudige bediening van het jacht en door zijn ondiepe kiel is hij zeer geschikt voor de binnenwateren van Friesland, het Markermeer, het IJsselmeer maar ook de Waddenzee.

Bekijk hier de Bavaria 32 - Cheers

 
Bavaria 33s Sandy Spit

Bavaria 33s - Sandy Spit
Zeer ruim sportief zeiljacht (2015) met open kuip


Onze gloednieuwe Bavaria 33s Easy is een sportief zeiljacht dat hoog aan de wind zeilt. Door zijn doorgelatte grootzeil , kleine genua en diepere kiel heeft dit jacht de perfecte zeileigenschappen voor een hoge performance. De boot wordt gekenmerkt door een grote, open kuip en een zeer functionele indeling van het dek waardoor dit jacht zeer goed te bezeilen is. Dit zeiljacht biedt heel veel ruimte onderdeks waardoor u het gevoel heeft in een 37 ft. zeiljacht te vertoeven.

Bekijk hier de Bavaria 33s - Sandy Spit

 
Bavaria 38 Cruiser Lola

Bavaria 38 Cruiser - Lola
comfortabel zeiljacht


Deze Bavaria 38 uit 2008 is een comfortabel zeiljacht dat is uitgerust met o.a. 3 ruime slaaphutten, keuken met magnetron en oven, toilet met wasbak en douche, elektrisch ankerlier en elektronische kaartplotter.

Bekijk hier de Bavaria 38 Cruiser - Lola

Bekijk meer zeilboten   of ga direct naar onze last minutes

Ga direct naar
Overige informatie

Het seizoen is vanaf 1 maart tot 1 november.

Bel of mail vrijblijvend over de mogelijkheden of boek direct via ons reserveringssysteem uw zeilvakantie.

Contact opnemen

M: +31 (0) 6 53 84 82 68
M: +31 (0) 6 15 88 22 60
T: +31 (0) 320 261 291
E: info@brugjachtverhuur.nl

Brug Jachtverhuur
Parkhaven 117
8242 PH Lelystad

IBAN: NL48 INGB 0004713453
BIC: INGBNL2A
KvK nr. 62 07 64 69
BTW nr. NL 85 46 33 99 6 B01

Opstapplaats:
Deko Marine
Parkhaven 3
8242 PE Lelystad

Stel een vraag
Wilt u meer weten over het huren van een zeilboot?
Wij helpen u graag!