Bavaria huren – ontdek onze Bavaria boten

Ook een Bavaria huren? Bavaria zeiljachten worden gekenmerkt door kwaliteit, vakmanschap en een optimaal comfort. Het zijn daardoor echte familieschepen.

Het onvergetelijke zeilplezier van een Bavaria zeilboot…

Onze vloot met Bavaria zeilboten begint met de Bavaria 30’s (Andoma, Pura Vida, Mythos en Waterlely). Wij hebben drie van deze schepen maar wel met verschillende kieldiepten. Blijft u op het IJsselmeer dan raden wij een diepe kiel aan en mocht u naar Friesland willen dan is de ondiepe kiel niet geheel onbelangrijk.

De Bavaria 33s Easy is een sportief zeiljacht met een open kuip. Dit zeiljacht zeilt, door zijn diepe kiel van 1.95 m, hoog aan de wind en heeft perfecte zeileigenschappen.

Nieuw dit jaar in onze vloot zijn de Bavaria 34’s (Flow en Anne). Ook hier hebben we er twee van en ook deze schepen zijn uitgerust met verschillende kieldiepten waardoor u dus zelf de juiste keuze kunt maken bij het plannen van uw zeiltocht.

Mocht u toch een groter jacht prefereren dan kunt u nog kiezen uit een nieuwe Bavaria 37 of een 38.

De Bavaria vloot loopt tot aan 46 ft zelfs bij dit formaat jacht kunt u kiezen uit een diepe en ondiepe kiel. Deze zeiljachten zijn robuust en zeer comfortabel als u de Noordzee op wilt of met een groot gezelschap van 8-10 personen wilt gaan zeilen.

Kortom u kunt bij ons terecht voor alle soorten en maten Bavaria’s van 30 t/m 46 ft!

Bavaria 46 Cruiser “Sanne”

Deze Bavaria 46 Cruiser is een schip waar u met uw familie of met 2 gezinnen of misschien met vrienden een fantastische vakantie tegemoet gaat!

 

Een snelle en comfortabele Bavaria 46

Bavaria 46 Cruiser “Amisia”

De Bavaria 46 is een riant zeiljacht. Uitgerust met 4 slaapcabines waaronder een royale captains cabin, zal het u met deze boot aan niets ontbreken.

 

Een Bavaria 46 met rolgrootzeil en bimini

Bavaria 41 Cruiser “Emotion”

Gloednieuw in onze vloot is deze riante Bavaria 41 Cruiser met een top-pakket aan HT-zeilen. Dit is een zeilboot die ruimschoots plaats biedt aan 8 personen.

 

Een Bavaria 41 met Boegschroef

Bavaria 38 Cruiser “Lola”

Deze Bavaria 38 uit 2008 is een comfortabel zeiljacht dat is uitgerust met o.a. 3 ruime slaaphutten, keuken met magnetron en oven.

 

De zeer ruime Bavaria 38

Bavaria 38 Cruiser “Cool Change”

De Cool Change is een bijzonder plezierige zeiler, door haar diepe kiel heeft ze prima zeil eigenschappen. Het schip heeft een rol grootzeil en fok en is daardoor gemakkelijk vanuit de kuip te bedienen.

 

De zeer ruime Bavaria 38

Bavaria 37 “Felicity”

Deze Bavaria 37 Blue Edition is een compleet nieuw schip o.a. uitgerust met een dubbel stuurwiel, een boegschroef, een rolgrootzeil en elektrische ankerlier.

 

Een luxe Bavaria 37 met veel opties

Bavaria 37 “Zeedraak”

Deze nieuwe Bavaria 37 is van 2019. De Zeedraak is heerlijk om sportief mee te zeilen maar ook zeer geschikt om te relaxen en genieten van het enorme comfort wat deze boot biedt.

 

Onze nieuwste Bavaria 37

Bavaria 34 “Flow”

Een splinternieuw zeiljacht dat is uitgerust met een prachtig interieur en exterieur. Voor zeilers die waarde hechten aan zowel comfort als aan sportiviteit.

 

Een Bavaria 34 met boegschroef

Bavaria 34 “Anne”

Een splinternieuw zeiljacht (2018) dat is uitgerust met een prachtig interieur en exterieur. Voor zeilers die waarde hechten aan zowel comfort als aan sportiviteit.

 

Een Bavaria 34 met rolgrootzeil

Bavaria 33 Cruiser “Sunny”

Deze zeer mooie Bavaria 33 verkeerd in een top toestand en is extra uitgerust met een elektrisch ankerlier en een bimini top.

 

Een Bavaria 33 met bimini top

Bavaria 33s “Sandy Spit”

Onze Bavaria 33s Easy is een sportief zeiljacht dat hoog aan de wind zeilt. Een jacht met perfecte zeil-eigenschappen voor een hoge performance.

 

Een Bavaria 33 die sportief zeilt

Bavaria 32 “Cheers”

Dit jacht heeft 2 luxe slaapcabines, een keuken met fornuis en oven en een ruime koelbox. Ideaal voor 4-5 personen.

 

Een ruime en gezellige Bavaria 32

Bavaria 30 Cruiser “Pura Vida”

Deze Bavaria 30 Cruiser is goed uitgerust met stuurautomaat, kaartplotter en uitgebreide keukeninventaris. Gemakkelijk single-handed te varen.

 

Een Bavaria 30 met stuurautomaat

Bavaria 30 Cruiser “Andoma”

Onze Bavaria 30 Cruiser is een gemakkelijk te hanteren kajuitzeiljacht dat eventueel single-handed kan worden gevaren.

 

Een Bavaria 30 met korte kiel

Bavaria 30 Cruiser “Mythos”

Mythos is een compleet ingerichte Bavaria 30 en deze is ideaal voor een vakanties met het gezin en is met zijn korte kiel perfect om door o.a. Friesland te varen.

 

Bavaria Cruiser met korte kiel

Bavaria 30 Cruiser “Waterlely”

Dit schip is met haar 30 voet ongelofelijk ruim en heeft accommodatie voor 4-5 personen en is gemakkelijk alleen te varen.

 

Een wendbare Bavaria 30

Brug Jachtverhuur Lelystad Zo lang mogelijk genieten door te kiezen voor de meest centrale locatie!

css.php