BAVARIA HUREN?

Ook een Bavaria huren? Bavaria zeiljachten worden gekenmerkt door kwaliteit, vakmanschap en een optimaal comfort. Het zijn daardoor echte familieschepen.

Het onvergetelijke zeilplezier van een Bavaria zeilboot…

Onze vloot met Bavaria zeilboten begint met de Bavaria 32 (Hope) een perfect familie jacht met een ruime, en afsluitbare kuip en 1 stuurwiel.

De Bavaria 33 (Sandy Spit) is een sportief zeiljacht met een open kuip. Dit zeiljacht zeilt, door zijn diepe kiel van 1.95 m, hoog aan de wind en heeft perfecte zeileigenschappen. de Bavaria 33 (Sunny) heeft een ondiepe kiel en is dus geschikt voor ondiepere wateren.

De Bavaria’s 34 (FlowAnne en Kairos). Hier hebben we er drie van en ook deze schepen zijn uitgerust met verschillende kiel diepten waardoor u dus zelf de juiste keuze kunt maken bij het plannen van uw zeiltocht.

Mocht u toch een groter jacht prefereren dan kunt u nog kiezen uit de 3 Bavaria’s 37. (Felicity, Zeedraak, of Mingelito)of de Bavaria 41 (Emotion )

De twee nieuwste zijn de Bavaria 38. (Wild oCean en Mighty Miz) Deze zijn uitgevoerd in de nieuwe rompvorm van Bavaria. Zeer ruim en modern met veel licht in de kajuit en ruime bedden.

In 2021 hebben we 3 grote Bavaria’s aan de vloot toegevoegd. De Bavaria 42 (Avesto) en (Avesia) en De Bavaria 45 (Aves). Deze zeiljachten zijn robuust en zeer comfortabel als u de Noordzee op wilt of met een groot gezelschap van 8-10 personen wilt gaan zeilen.

Kortom u kunt bij ons terecht voor alle soorten en maten Bavaria’s van 32 t/m 45 voet!

Bavaria 46 Cruiser “Hi Five”

De Bavaria 46 is een riant zeiljacht. Uitgerust met 4 slaapcabines waaronder een royale captains cabin. Het zal u aan niets ontbreken.

 

Een Bavaria 46 met rolgrootzeil en boegschroef

Bavaria 45 C-Line “Aves”

Gloednieuw in onze vloot is deze Bavaria 45 C-Line. Door zijn innovatieve rompvorm en V-boeg ligt het schip stabieler in het water.

 

Bavaria C45 met een nieuw Italiaans design

Bavaria C45 “Mercy ‘n Joy”

Gloednieuw in onze vloot is deze Bavaria C45. Door zijn innovatieve rompvorm  ligt het schip stabieler in het water.

 

Bavaria C45 met veel licht en ruimte

Bavaria 42 C-Line “Avesto”

Gloednieuw in 2021 is deze Bavaria 42 C-Line. Door zijn innovatieve rompvorm en V-boeg ligt het schip stabieler in het water.

 

Bavaria 42 in een Italiaans design

Bavaria C42 “Avesia”

Deze gloednieuwe Bavaria 42 C-Line heeft door zijn innovatieve rompvorm en V-boeg  een stabielere ligging in het water.

 

Een Bavaria 42 in een Italiaans design

Bavaria 41 Cruiser “Emotion”

Een geliefde boot in onze vloot is deze riante Bavaria 41 Cruiser die ruimschoots plaats biedt aan 6-7 personen.

 

 

Een Bavaria 41 met boegschroef

Bavaria C38 “Mighty Miz”

De Bavaria C38 een zeiljacht uit 2023 is  uitgerust met een driekleuren toplicht, stuurautomaat, rolgrootzeil, boegschroef en elektrische ankerlier.

 

De allernieuwste Bavaria C38

Bavaria C38 “Wild oCean”

De Bavaria C38 een zeiljacht uit 2022 is  uitgerust met een stuurautomaat, rolgrootzeil, boegschroef en elektrische ankerlier.

 

De nieuwe Bavaria C38

Bavaria 37 “Zeedraak”

De comfortabele Bavaria 37 “Zeedraak” uit 2019 is heerlijk om sportief mee te zeilen.

 

 

Onze comfortabele Bavaria 37

Bavaria 37 “Felicity”

Deze Bavaria 37 Blue Edition uit 2018 is een prachtig schip dat is uitgerust met een dubbel stuurwiel, een rolgrootzeil en elektrisch ankerlier.

 

Een luxe Bavaria 37 met veel opties

Bavaria 37 “Mingelito”

Deze Bavaria 37 uit 2015 is  uitgerust met dubbel stuurwiel, een stuurautomaat, een rolgrootzeil, boegschroef en elektrische ankerlier.

 

Een fantastisch zeilende Bavaria 37

Bavaria 37 “Zephyr”

Deze Bavaria 37  is een prachtig schip dat is uitgerust met een dubbel stuurwiel, een rolgrootzeil en elektrisch ankerlier.

 

Een luxe Bavaria 37 met veel opties

Bavaria 34 “Flow”

Een mooi zeiljacht uit 2018 dat is uitgerust met een prachtig interieur en exterieur. Met boegschroef en extra dikke matrassen.

 

Een Bavaria 34 met diepe kiel

Bavaria 34 “Anne”

Dit zeilschip uit 2018 is uitgerust met een prachtig interieur en exterieur. Voor zeilers die waarde hechten aan zowel comfort als aan sportiviteit.

 

Bavaria 34 met ondiepe kiel

Bavaria 34 “Kairos”

Dit zeilschip uit 2023 en uitgerust met een prachtig interieur en exterieur. Voor zeilers die waarde hechten aan zowel comfort als aan sportiviteit.

 

Bavaria 34 met ondiepe kiel en boegschroef

Bavaria 33 “Sandy Spit”

De Bavaria 33s Easy is een sportief zeiljacht die hoog aan de wind zeilt. Een jacht met perfecte zeil-eigenschappen voor een hoge performance.

 

Een sportieve Bavaria 33

Bavaria 33 Cruiser “Sunny”

Deze zeer mooie Bavaria 33 verkeerd in een top toestand en is extra uitgerust met een elektrisch ankerlier en een boegschroef.

 

Een Bavaria 33 met boegschroef

Zeilboot Bavaria 32 “Hope”

Dit jacht heeft 2 luxe slaapcabines,een ruime badkamer en een keuken met fornuis en oven en een ruime koelbox. Ideaal voor 4 personen.

 

Een ruime en moderne Bavaria 32

Brug Jachtverhuur Lelystad Zo lang mogelijk genieten door te kiezen voor de meest centrale locatie!

css.php