Bavaria huren – ontdek onze Bavaria boten

Ook een Bavaria huren? Bavaria zeiljachten worden gekenmerkt door kwaliteit, vakmanschap en een optimaal comfort. Het zijn daardoor echte familieschepen.

Het onvergetelijke zeilplezier van een Bavaria zeilboot…

Onze vloot met Bavaria zeilboten begint met de Bavaria 30’s (Moody Blues, Pura Vida, en Mythos). Wij hebben vier van deze schepen maar wel met verschillende kiel diepten. Blijft u op het IJsselmeer dan raden wij een diepe kiel aan en mocht u naar Friesland willen dan is de ondiepe kiel niet geheel onbelangrijk.

De Bavaria 33s Easy is een sportief zeiljacht met een open kuip. Dit zeiljacht zeilt, door zijn diepe kiel van 1.95 m, hoog aan de wind en heeft perfecte zeileigenschappen.

Nieuw dit jaar in onze vloot zijn de Bavaria 34’s (Flow en Anne). Ook hier hebben we er twee van en ook deze schepen zijn uitgerust met verschillende kiel diepten waardoor u dus zelf de juiste keuze kunt maken bij het plannen van uw zeiltocht.

Mocht u toch een groter jacht prefereren dan kunt u nog kiezen uit een nieuwe Bavaria 37 of een 38.

De Bavaria vloot loopt tot aan 46 ft zelfs bij dit formaat jacht kunt u kiezen uit een diepe en ondiepe kiel. Deze zeiljachten zijn robuust en zeer comfortabel als u de Noordzee op wilt of met een groot gezelschap van 8-10 personen wilt gaan zeilen.

Kortom u kunt bij ons terecht voor alle soorten en maten Bavaria’s van 30 t/m 46 ft!

Bavaria 46 Cruiser “Amisia”

De Bavaria 46 is een riant zeiljacht. Uitgerust met 4 slaapcabines waaronder een royale captains cabin, zal het u aan niets ontbreken.

 

Een Bavaria 46 met rolgrootzeil en bimini

Bavaria 42 C-Line “Avesto”

Gloednieuw in onze vloot in 2021 is deze Bavaria 42 C-Line. Door zijn innovatieve rompvorm en V-boeg ligt het schip stabieler in het water.

 

Een Bavaria 42 nieuw Italiaans design

Bavaria 45 C-Line “Aves” nieuw 2021

Gloednieuw in onze vloot is deze Bavaria 45 C-Line (2021). Door zijn innovatieve rompvorm en V-boeg krijgt het schip een langere waterlijn en ligt het schip stabieler in het water.

Een Bavaria 45 nieuw Italiaans design

Bavaria 41 Cruiser “Emotion”

Een geliefde boot in onze vloot is deze riante Bavaria 41 Cruiser met een top-pakket aan HT-zeilen. Deze zeilboot biedt ruimschoots plaats aan 7 personen.

 

Een Bavaria 41 met Boegschroef

Zeilboot Bavaria 40 “Harmony”

In onze vloot is deze riante Bavaria 40 Cruiser.  Deze zeilboot biedt ruimschoots plaats aan 7 personen.

 

 

Een Bavaria 40 met stuurautomaat en bimini

Bavaria 37 “Zeedraak”

De comfortabele Bavaria 37 “Zeedraak” uit 2019 is heerlijk om sportief mee te zeilen.

 

 

Onze comfortabele Bavaria 37

Bavaria 37 “Felicity”

Deze Bavaria 37 Blue Edition uit 2018 is een compleet nieuw schip uitgerust met dubbel stuurwiel, een boegschroef, een rolgrootzeil en elektrische ankerlier.

 

Een luxe Bavaria 37 met veel opties

Bavaria 34 “Flow”

Een splinternieuw zeiljacht dat is uitgerust met een prachtig interieur en exterieur. Voor zeilers die waarde hechten aan zowel comfort als aan sportiviteit.

 

Een Bavaria 34 met boegschroef

Bavaria 34 “Anne”

Dit zeilschip uit 2018 is uitgerust met een prachtig interieur en exterieur. Voor zeilers die waarde hechten aan zowel comfort als aan sportiviteit.

 

Bavaria 34 met rolgrootzeil en boegschroef

Bavaria 33 Cruiser “Sunny”

Deze zeer mooie Bavaria 33 verkeerd in een top toestand en is extra uitgerust met een elektrisch ankerlier en een boegschroef.

 

Een Bavaria 33 met boegschroef

Zeilboot Bavaria 32 “Hope”

Dit jacht heeft 2 luxe slaapcabines,een ruime badkamer en een keuken met fornuis en oven en een ruime koelbox. Ideaal voor 4 personen.

 

Een ruime en moderne Bavaria 32

Bavaria 33 “Sandy Spit”

De Bavaria 33s Easy is een sportief zeiljacht die hoog aan de wind zeilt. Een jacht met perfecte zeil-eigenschappen voor een hoge performance.

 

Een sportieve Bavaria 33

Bavaria 32 “Cheers”

Dit jacht heeft 2 luxe slaapcabines, een keuken met fornuis en oven en een ruime koelbox. Ideaal voor 4-5 personen.

 

 

Een ruime en gezellige Bavaria 32

Bavaria 32 “Madonna”

Dit jacht heeft 2 luxe slaapcabines, een keuken met fornuis en oven en een ruime koelbox. Ideaal voor 4-5 personen.

 

 

Een ruime en gezellige Bavaria 32

Bavaria 30 Cruiser “Pura Vida”

Deze Bavaria 30 Cruiser is goed uitgerust met stuurautomaat, kaartplotter en uitgebreide keukeninventaris. Gemakkelijk single-handed te varen.

 

 

Een Bavaria 30 met stuurautomaat

Bavaria 30 Cruiser “Mythos”

Mythos is een compleet ingerichte Bavaria 30 en deze is ideaal voor een vakanties met het gezin en is met zijn korte kiel perfect om door o.a. Friesland te varen.

 

 

Bavaria Cruiser met korte kiel

Bavaria 30 Cruiser “Moody Blues”

Dit schip is met haar 30 voet ongelofelijk ruim en heeft accommodatie voor 4-5 personen en is gemakkelijk alleen te varen.

 

Een wendbare Bavaria 30

Brug Jachtverhuur Lelystad Zo lang mogelijk genieten door te kiezen voor de meest centrale locatie!

css.php