Friendship huren bij Brug Jachtverhuur

De Friendship is een ontwerp van jachtarchitect Dick Koopmans en is in de jaren zeventig en tachtig gebouwd door jachtbouw Meijer uit Balk, een echt Nederlands schip dus.

Zeer goede zeileigenschappen

Het is een zeer populaire boot en is door zijn constructief sterk en degelijke bouw zeer gewild in Nederland en Duitsland. Bekend is dat de Friendship zeer goede zeileigenschappen heeft waardoor ze nog steeds in trek is bij veel mensen.

Aanbod in Friendship zeilboten

Brug Jachtverhuur heeft drie Friendship zeilboten in haar vloot te weten:

De Friendship 33 heeft door haar vleugelkiel een diepgang van 1.10 m en is hiermee ook zeer geschikt voor de binnenwateren van Friesland, maar ook de Friendship 35 heeft maar een kieldiepte van 1.50 m.

Friendship 35 mark II “Eu Phoor”

Deze Friendschip 35 is een efficiënt en praktisch ingericht zeiljacht met ruime stahoogte, 2 slaapcabines en 2 slaapplaatsen in de salon.

 

Lees verder

Friendship 33 “Pico”

De Friendship 33 is een schip met een slimme dekinrichting en veel binnenruimte zodat u aan boord gezellig kunt eten en drinken.

Lees verder

Friendship 28 “Holiday”

Een stabiel en rustig zeiljacht dat zelfs met veel wind niet gauw schuin zal gaan liggen. Dit geeft een veilig gevoel en daarom uitermate geschikt als familieschip.

 

Lees verder

Brug Jachtverhuur Lelystad Zo lang mogelijk genieten door te kiezen voor de meest centrale locatie!