Hanse huren

De jachten van Hanse zijn modern en strak qua uiterlijk. De gestroomlijnde jachten zijn ontworpen door Jüdel/Vrolijk & co en het interieur is ontworpen door Design Unlimited.

Brug Jachtverhuur heeft 5 Hanses in de verhuur waaronder een die alleen met schipper wordt verhuurd. De zeileigenschappen zijn uitstekend en alle handelingen tijdens het zeilen – denk aan reven, overstag gaan etc. – kunnen zonder moeite uitgevoerd worden terwijl je aan het roer staat.

Bij Brug Jachtverhuur kunt u kiezen uit verschillende lengtes waardoor u mee kunt groeien in uw eigen zeilvaardigheden.

Hanse 418 “Cool Breeze”

Compleet verzorgde zeiltochten met onze schippers op deze splinternieuwe Hanse 418 zijn een onvergetelijke belevenis voor familie, vrienden of bedrijfsuitje.

 

Lees verder

Hanse 385 “Charlotte”

Deze Hanse 385 heeft een ongeëvenaard comfort zowel boven- als onderdeks en is uitgerust met een dubbel stuurwiel.

 

Lees verder

Hanse 345 “Lady Noor”

Deze cruiser uit 2015 is licht en stabiel en eenvoudig short-handed te zeilen. Een zeer sportief zeilend zeiljacht met 3 slaapcabines.

 

Lees verder

Hanse 348 “Wetterblom”

Deze nieuwe Hanse 348 is een sportief zeiljacht dat is uitgerust met 3 cabines en slaapplaats voor 6-7 personen (1 in de salon).

 

Lees verder

Hanse 325 “Bellefleur”

De Hanse 325 uit 2015 is een prachtig zeiljacht dat beschikt over een volledig doorgelat grootzeil en een zelfkerende fok.

 

Lees verder

Brug Jachtverhuur Lelystad Zo lang mogelijk genieten door te kiezen voor de meest centrale locatie!