Jeanneau Sun Odyssey huren

Bij de nieuwe generatie Jeanneau jachten draait alles om ervaringen delen en samen van het leven op het water genieten. Bij Brug Jachtverhuur kunt u de zeewaardige en comfortabele “Juno” en “Pacasica” huren met een lengte van 34,9 voet of boek de comfortabele, snel zeilende “Viventa” met een lengte van 31,9 voet.

De allernieuwste aanwinst in de Brug vloot is de “Prince” De Jeanneau S.O. 380 is uniek in zijn kuip vormgeving. Je loopt zo via de gangboorden de kuip in! Bovendien heeft het schip fantastische zeil eigenschappen.

De Sun Odyssey modellen, zijn onvermoeibare zeiljachten die in alle opzichten voor comfort zorgen, te beginnen bij de stabiele romp, die zeer goede prestaties levert. De Sun Odyssey modellen bieden stuk voor stuk het gemak en comfort van een echt modulair ontwerp, compleet met indeling en afwerking die bij ieders eigen eisen en levensstijl op het water passen.

Jeanneau S.O. 380 “Prince”

De Jeanneau Sun Odyssey 380 komt in 2023 en is een zeer ruim en snel zeilend zeiljacht met een unieke rompvorm en dek dat doorloopt naar de kuip.

 

Een comfortabele en innovatieve Jeanneau 380

Jeanneau S.O. 349 “Juno”

De Jeanneau Sun Odyssey 349 uit 2016 is een zeer comfortabel en snel zeilend zeiljacht en is uitgerust met bimini.

 

Een zeer comfortabele Jeanneau 349

Jeanneau Sun Odyssey 349 “PaCaSiCa”

De Jeanneau S.O. 349 uit 2015 is een zeer comfortabel en snel zeilend zeiljacht door zijn unieke rompvorm. De kiel van 1.98 m geeft het schip stabiliteit.

 

Een zeer comfortabele Jeanneau 349

Jeanneau S.O. 319 “Viventa”

De Jeanneau Sun Odyssey 319 uit 2019 is een zeer comfortabel en snel zeilend zeiljacht door zijn unieke rompvorm en zeilplan.

 

Comfortabele snel zeilende Jeanneau 319

Brug Jachtverhuur Lelystad Zo lang mogelijk genieten door te kiezen voor de meest centrale locatie!

css.php