De laatste nieuwtjes

Ook de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen?
Klik dan hier en meld u aan.

Geplaatst op: 8 maart 2021

NIEUWE BAVARIA 45 C-LINE BIJ BRUG JACHTVERHUUR

Met ingang van 1 april 2021 kunt u bij Brug Jachtverhuur onze nieuwe Bavaria 45 C-line “Aves” boeken.

Deze Bavaria 45 C-Line “Aves” heeft een prachtige brede achterkant van 4.49 m. De boot is uitgerust met een rolgrootzeil en een zelfkerende fok. Uiteraard ontbreken de stuurautomaat en boegschroef niet aan boord. Door zijn innovatieve rompvorm en V-boeg ligt de boot stabieler in het water. Een fantastisch schip waar u veel plezier aan zult beleven.

Verder komen er nog 2 mooie nieuwe Bavaria 42 bij ook van de C-line serie. Deze boten zijn ook per 1 april bij ons te boeken. Ook deze schepen hebben een brede achterkant van 4.29 m en beschikken over een boegschroef, stuurautomaat en rolgrootzeil met zelfkerende fok.

Geplaatst op: 26 februari 2019

Onze gloednieuwe zeilboten in 2019!

Hanse 315 "Battello Mariti"

De Hanse 315 “Battello Mariti” is een prachtig zeiljacht dat beschikt over een volledig doorgelat grootzeil met lazy-bag en lazy-jack en een zelfkerende fok waardoor het zeiljacht eenvoudig te bedienen is.

Bavaria 37 "Felicity"

De Bavaria 37 “Zeedraak” is een compleet nieuw zeiljacht dat wordt gekenmerkt door de zeer ruime kuip met dubbele besturing, mooie brede ramen in de opbouw en verbluffend veel ruimte binnen.

De Jeanneau Sun Odyssey 319 “Viventa” is een zeiljacht dat beschikt over een grootzeil met main drop systeem en een rolfok.De 2 hutten bieden slaapplaats aan 4 personen.

Geplaatst op: 8 mei 2018

Drone vlucht over Brug Jachtverhuur vloot

Enthousiaste huurders van ons maakten deze mooie drone opnamen van onze steiger met boten en van hun zeiltocht met onze Bavaria 33s “Sandy Spit”.
 
Wilt u ook onze Bavaria 33s “Sandy Spit” huren?
 

Brug Jachtverhuur Lelystad Zo lang mogelijk genieten door te kiezen voor de meest centrale locatie!

css.php