Zeilen op het IJsselmeer begint bij Brug Jachtverhuur

Wij verhuren sinds 2011 schepen vanuit Deko Marina in Lelystad. Ons doel is om u een zo aangenaam mogelijke zeilvakantie te geven met goed uitgeruste en goed onderhouden zeilboten. Zeilen vanuit Lelystad betekent dat er een groot watersportgebied op u ligt te wachten.

Eigenaren Guus Stalenhoef en Kitty van Doorn

Guus is al jarenlang werkzaam in de watersport, en is een fanatiek zeiler. Kitty is van jongs af aan al een zeilster, en de watersport is dan ook al sinds jaar en dag hun passie. Beiden runnen Brug Jachtverhuur samen met Anita al jaren. In 2023 heeft Anita het stokje volledig overgedragen aan Guus en Kitty.

Oprichters Harry en Anita van Bruggen

In 2011 is Brug Jachtverhuur opgericht door Harry en Anita van Bruggen. Harry was vroeger fanatiek catamaran zeiler waardoor Anita de passie van het zeilen meegekregen heeft van Harry. Watersport is iets wat hun altijd aantrok en daarom waren zij blij dat ze van hun hobby hun werk hebben kunnen maken.

Visie

Brug Jachtverhuur staat voor een persoonlijke benadering. Vanuit kennis en ervaring van het zeilen zorgt ons team voor een zorgvuldige begeleiding en een zeer uitgebreide uitleg vooraf, want wij zeggen: “Mensen dienen te weten met wat voor zeiljacht of zeilboot ze het water op gaan zodat ze weten wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn.” Hoe beter geïnformeerd, hoe plezieriger uw zeilvaart verloopt.

Waarom kiezen voor Brug Jachtverhuur

Brug Jachtverhuur verhuurt zeiljachten en zeilboten vanuit liefde voor de zeilsport. Die passie en bezieling daar profiteert u als watersporter van, want wij bieden u als huurder een professionele en persoonlijke begeleiding. Wij beschikken over een brede range van hoogwaardige zeiljachten, waarmee u zeilt op een schoon en goed onderhouden zeiljacht en dat alles tegen een uiterst aantrekkelijke prijs.

Hiswa Logo

Wij zijn als watersportbedrijf aangesloten bij de HISWA.

Als watersporter kunt u met ons als HISWA-lid onbekommerd het water op. Genieten van de vrijheid, het uitzicht, de zon… Een dag op het water voelt vaak als een week vakantie. Kortom u kunt zorgeloos met ons varen.

Faciliteiten

De haven van DEKO Marine is een luxe haven, uitgerust met gratis mogelijkheden zoals het nemen van een warme douche en het gebruik van de goede sanitaire voorzieningen en de voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein van de haven. Ook kunt u op de haven genieten van een fantastisch restaurant met terras dat kijkt over de ingang van haven. Bij de havenmeester zijn fietsen te leen zodat u ook de mooie omgeving kunt verkennen.

Werkwijze

Brug Jachtverhuur staat voor een klantgerichte service. Om u een goed verzorgd zeilweekend of vakantie te bieden, staat Brug Jachtverhuur garant voor het leveren van schone en optimaal onderhouden boten. Bij aankomst ontvangen wij u graag bij onze ontvangstruimte gelegen aan de parkeerplaats zodat we de administratieve handelingen kunnen doen. Vervolgens krijgt u de uitleg van de boot door iemand van ons team en kunt u met een karretje uw spullen aan boord brengen. Hierna begint uw vakantie pas echt en kunt u plannen maken waar de tocht naar toe zal gaan. Bij de havenmeester kunt u altijd een weerbericht opvragen zodat u niet voor verassingen komt te staan op het water. Het weer op het water kan snel omslaan dus zorg voor een goede voorbereiding als u het water op gaat!

Verhuurrange

Brug Jachtverhuur beschikt over een zeer uitgebreide range van zeilboten. Een zeilboot huren kan al vanaf € 485,- per week. De riante vloot bestaat uit zowel grote als kleinere zeilboten, onderverdeeld in tour- en wedstrijdboten. Onze merken zijn Bavaria, Beneteau, Jeanneau en Hanse.

Uitgangspunt van Brug Jachtverhuur is het bieden van een passend aanbod, dat aansluit op de behoefte van de klant en wordt aangeboden tegen aantrekkelijke tarieven. Ook is het mogelijk een boot te huren inclusief  schipper.

Centrale ligging

Het IJsselmeer is het grootste maar tevens meest centraal gelegen vaargebied van Nederland. Vanaf de “DEKO Marina”, gelegen aan het IJsselmeer, gaat er voor u een vaarwereld open. Ons team begeleid u in uw route bepaling. Friesland, de Waddenzee, de Noordzee maar ook de Zeeuwse wateren liggen binnen uw bereik. Het enige dat u hoeft te doen is voldoende tijd te reserveren om weg te gaan.

Wij nodigen u daarom uit om vaker terug te komen en de verschillende vaarroutes te ontdekken!

Een vraag? Wij helpen u graag.

Telefonisch zijn wij bereikbaar via +31 6 12 47 90 72.

Bij ons is het gratis parkeren met volop parkeergelegenheid!

 

U kunt ons ook rechtstreeks mailen op:  

Brug Jachtverhuur Lelystad Zo lang mogelijk genieten door te kiezen voor de meest centrale locatie!

css.php