Onze zeilboten

De thuishaven van onze boten is Deko Marine in Lelystad, direct aan het IJsselmeer. Uitstekend bereikbaar met volop parkeermogelijkheden en een luxe haven met een gezellig restaurant.

Brug Jachtverhuur heeft een breed assortiment aan zeilboten. Zo hebben wij Bavaria’s, Hanses, Beneteau’s en Friendships aan onze steiger liggen. Wij besteden veel aandacht en zorg aan de reiniging en het onderhoud van onze boten.

Buiten de standaarduitrusting van de boot treft u aan boord vele extra’s die zeker zullen bijdragen aan een prettig en comfortabel verblijf en een heerlijke zeilvakantie. Als huurder kunt u – naast een prima service – rekenen op een gedegen instructie van de zeilboot en het vaargebied.

VRAGEN? MAIL OF BEL +31 (0)6 5384 8268

 

Bavaria 46 Cruiser “Sanne”

Deze Bavaria 46 Cruiser is een schip waar u met uw familie of met 2 gezinnen of misschien met vrienden een fantastische vakantie tegemoet gaat!

 

Lees verder

Bavaria 46 Cruiser “Amisia”

De Bavaria 46 is een riant zeiljacht. Uitgerust met 4 slaapcabines waaronder een royale captains cabin, zal het u met deze boot aan niets ontbreken.

Lees verder

Hanse 418 “Cool Breeze”

Compleet verzorgde zeiltochten met onze schippers op deze splinternieuwe Hanse 418 zijn een onvergetelijke belevenis voor familie, vrienden of bedrijfsuitje.

 

Lees verder

Lagoon 400 “Good Hope”

u verwennen aan boord van deze prachtige catamaran. Schippers Rob en Ineke zorgen voor een onvergetelijke ervaring met dit elegante zeiljacht.

 

Lees verder

Hanse 385 “Charlotte”

Deze Hanse 385 heeft een ongeëvenaard comfort zowel boven- als onderdeks en is uitgerust met een dubbel stuurwiel.

 

Lees verder

Bavaria 38 Cruiser “Lola”

Deze Bavaria 38 uit 2008 is een comfortabel zeiljacht dat is uitgerust met o.a. 3 ruime slaaphutten, keuken met magnetron en oven.

 

Lees verder

Bavaria 37 “Felicity”

Deze Bavaria 37 Blue Edition is een compleet nieuw schip o.a. uitgerust met een dubbel stuurwiel, een boegschroef, een rolgrootzeil en elektrische ankerlier.

 

Lees verder

Beneteau First 36.7 “Sergent Garcia”

Deze Beneteau First 36.7 is een ORC gemeten (toer-) wedstrijdschip voor wie wat meer accent op de zeileigenschappen wil leggen.

 

Lees verder

Friendship 35 mark II “Eu Phoor”

Deze Friendschip 35 is een efficiënt en praktisch ingericht zeiljacht met ruime stahoogte, 2 slaapcabines en 2 slaapplaatsen in de salon.

 

Lees verder

Hanse 345 “Lady Noor”

Deze cruiser uit 2015 is licht en stabiel en eenvoudig short-handed te zeilen. Een zeer sportief zeilend zeiljacht met 3 slaapcabines.

 

Lees verder

Hanse 348 “Wetterblom”

Deze nieuwe Hanse 348 is een sportief zeiljacht dat is uitgerust met 3 cabines en slaapplaats voor 6-7 personen (1 in de salon).

 

Lees verder

Bavaria 34 “Flow”

Een splinternieuwe jacht uitgerust met een prachtig interieur en exterieur. Voor zeilers die waarde hechten aan zowel comfort als aan sportiviteit.

 

Lees verder

Bavaria 34 “Anne”

Een splinternieuw zeiljacht dat is uitgerust met een prachtig interieur en exterieur. Voor zeilers die waarde hechten aan zowel comfort als aan sportiviteit.

 

Lees verder

Bavaria 33 Cruiser “Sunny” (2015)

Deze zeer mooie Bavaria 33 verkeerd in een top toestand en is extra uitgerust met een elektrisch ankerlier en een bimini top.

 

Lees verder

Bavaria 33s “Sandy Spit”

Onze Bavaria 33s Easy is een sportief zeiljacht dat hoog aan de wind zeilt. Een jacht met perfecte zeil-eigenschappen voor een hoge performance.

 

Lees verder

Friendship 33 “Pico”

De Friendship 33 is een schip met een slimme dekinrichting en veel binnenruimte zodat u aan boord gezellig kunt eten en drinken.

Lees verder

Hanse 325 “Bellefleur”

De Hanse 325 uit 2015 is een prachtig zeiljacht dat beschikt over een volledig doorgelat grootzeil en een zelfkerende fok.

 

Lees verder

Bavaria 32 “Cheers”

Dit jacht heeft 2 luxe slaapcabines, een keuken met fornuis en oven en een ruime koelbox. Ideaal voor 4-6 personen.

 

Lees verder

Bavaria 30 Cruiser “Pura Vida”

Deze Bavaria 30 Cruiser is goed uitgerust met stuurautomaat, kaartplotter en uitgebreide keukeninventaris en is gemakkelijk single-handed te varen.

 

Lees verder

Bavaria 30 Cruiser “Andoma”

Onze Bavaria 30 Cruiser is een gemakkelijk te hanteren kajuitzeiljacht dat eventueel single-handed kan worden gevaren.

 

Lees verder

Bavaria 30 Cruiser “Waterlely”

Dit schip is met haar 30 voet ongelofelijk ruim, accommodatie voor 6 personen en is gemakkelijk alleen te varen.

 

Lees verder

Friendship 28 “Holiday”

Een stabiel en rustig zeiljacht dat zelfs met veel wind niet gauw schuin zal gaan liggen. Dit geeft een veilig gevoel en daarom uitermate geschikt als familieschip.

 

Lees verder

Brug Jachtverhuur Lelystad Zo lang mogelijk genieten door te kiezen voor de meest centrale locatie!