Onze zeilboten

De thuishaven van onze boten is Deko Marine in Lelystad, direct aan het IJsselmeer. Uitstekend bereikbaar met volop parkeermogelijkheden en een luxe haven met een gezellig restaurant.

Brug Jachtverhuur heeft een breed assortiment aan zeilboten. Zo hebben wij Bavaria, Hanse en Beneteau aan onze steiger liggen. Wij besteden veel aandacht en zorg aan de reiniging en het onderhoud van onze boten.

Buiten de standaarduitrusting van de boot treft u aan boord vele extra’s die zeker zullen bijdragen aan een prettig en comfortabel verblijf en een heerlijke zeilvakantie. Als huurder kunt u – naast een prima service – rekenen op een gedegen instructie van de zeilboot en het vaargebied.

VRAGEN? MAIL OF BEL +31 (0)6 5384 8268

Bavaria 46 Cruiser “Sanne”

Deze Bavaria 46 Cruiser is een schip waar u met uw familie of met 2 gezinnen of misschien met vrienden een fantastische vakantie tegemoet gaat!

 

Een snelle en comfortabele Bavaria 46

Bavaria 46 Cruiser “Amisia”

De Bavaria 46 is een riant zeiljacht. Uitgerust met 4 slaapcabines waaronder een royale captains cabin, zal het u met deze boot aan niets ontbreken.

 

Een Bavaria 46 met rolgrootzeil en bimini

Hanse 418 “Cool Breeze”

Compleet verzorgde zeiltochten met onze schippers op deze splinternieuwe Hanse 418 zijn een onvergetelijke belevenis voor familie, vrienden of bedrijfsuitje.

 

Zeiltochten met een nieuwe Hanse 418

Bavaria 41 Cruiser “Emotion”

Gloednieuw in onze vloot is deze riante Bavaria 41 Cruiser met een top-pakket aan HT-zeilen. Dit is een zeilboot die ruimschoots plaats biedt aan 8 personen.

 

Een Bavaria 41 met Boegschroef

Lagoon 400 “Good Hope”

Laat u verwennen aan boord van deze prachtige catamaran. Schippers Rob en Ineke zorgen voor een onvergetelijke ervaring met dit elegante zeiljacht.

 

Dagtochten op een catamaran Lagoon 400

Hanse 385 “Charlotte”

Deze Hanse 385 heeft een ongeëvenaard comfort zowel boven- als onderdeks en is vanaf juni 2018 uitgerust met een boegschroef.

 

Een luxe en ruime Hanse 385

Bavaria 38 Cruiser “Lola”

Deze Bavaria 38 uit 2008 is een comfortabel zeiljacht dat is uitgerust met o.a. 3 ruime slaaphutten, keuken met magnetron en oven.

 

De zeer ruime Bavaria 38

Bavaria 38 Cruiser “Cool Change”

De Cool Change is een bijzonder plezierige zeiler, door haar diepe kiel heeft ze prima zeil eigenschappen. Het schip heeft een rol grootzeil en fok en is daardoor gemakkelijk vanuit de kuip te bedienen.

 

De zeer ruime Bavaria 38

Bavaria 37 “Felicity”

Deze Bavaria 37 Blue Edition is een compleet nieuw schip o.a. uitgerust met een dubbel stuurwiel, een boegschroef, een rolgrootzeil en elektrische ankerlier.

 

Een luxe Bavaria 37 met veel opties

Bavaria 37 “Zeedraak”

Deze nieuwe Bavaria 37 is van 2019. De Zeedraak is heerlijk om sportief mee te zeilen maar ook zeer geschikt om te relaxen en genieten van het enorme comfort wat deze boot biedt.

 

Onze nieuwste Bavaria 37

Beneteau First 36.7 “Habañero”

Deze Beneteau First 36.7 is een zeiljacht met een sneller zeilgemiddelde.

 

 

Een goed uitgerust wedstrijd zeiljacht de Beneteau 36.7

Hanse 345 “Lady Noor”

Deze cruiser uit 2015 is licht en stabiel en eenvoudig short-handed te zeilen. Een zeer sportief zeilend zeiljacht met 3 slaapcabines.

 

Een ruime en complete Hanse 345

Jeanneau Sun Odyssey 349 “Juno”

De Jeanneau Sun Odyssey 349 uit 2016 is een zeer comfortabel en snel zeilend zeiljacht door zijn unieke rompvorm diepe kiel zeilplan.

 

Een zeer zeewaardige en comfortabele Jeanneau 349

Hanse 348 “Wetterblom”

Deze nieuwe Hanse 348 uit 2018 is een sportief zeiljacht dat is uitgerust met 3 cabines en slaapplaats heeft voor 6-7 personen (1 in de salon).

 

Een nieuw model Hanse 348

Bavaria 34 “Flow”

Een splinternieuw zeiljacht dat is uitgerust met een prachtig interieur en exterieur. Voor zeilers die waarde hechten aan zowel comfort als aan sportiviteit.

 

Een Bavaria 34 met boegschroef

Bavaria 34 “Anne”

Een splinternieuw zeiljacht (2018) dat is uitgerust met een prachtig interieur en exterieur. Voor zeilers die waarde hechten aan zowel comfort als aan sportiviteit.

 

Een Bavaria 34 met rolgrootzeil

Bavaria 33 Cruiser “Sunny”

Deze zeer mooie Bavaria 33 verkeerd in een top toestand en is extra uitgerust met een elektrisch ankerlier en een bimini top.

 

Een Bavaria 33 met bimini top

Bavaria 33s “Sandy Spit”

Onze Bavaria 33s Easy is een sportief zeiljacht dat hoog aan de wind zeilt. Een jacht met perfecte zeil-eigenschappen voor een hoge performance.

 

Een Bavaria 33 die sportief zeilt

Hanse 325 “Bellefleur”

De Hanse 325 uit 2015 is een prachtig zeiljacht dat beschikt over een volledig doorgelat grootzeil en een zelfkerende fok.

 

Een eenvoudig te bedienen Hanse 325

Bavaria 32 “Cheers”

Dit jacht heeft 2 luxe slaapcabines, een keuken met fornuis en oven en een ruime koelbox. Ideaal voor 4-5 personen.

 

Een ruime en gezellige Bavaria 32

Jeanneau 319 Sun Odyssey “Viventa”

De Jeanneau Sun Odyssey 319 uit 2019 is een zeer comfortabel en snel zeilend zeiljacht door zijn unieke rompvorm en zeilplan.

 

Comfortabele snel zeilende Jeanneau 319

Hanse 315 “Battello Maritti”

De zeileigenschappen zijn uitstekend en alles is goed te bedienen vanuit de kuip.

 

Een eenvoudig te bedienen Hanse 315

Bavaria 30 Cruiser “Pura Vida”

Deze Bavaria 30 Cruiser is goed uitgerust met stuurautomaat, kaartplotter en uitgebreide keukeninventaris. Gemakkelijk single-handed te varen.

 

Een Bavaria 30 met stuurautomaat

Bavaria 30 Cruiser “Andoma”

Onze Bavaria 30 Cruiser is een gemakkelijk te hanteren kajuitzeiljacht dat eventueel single-handed kan worden gevaren.

 

Een Bavaria 30 met korte kiel

Bavaria 30 Cruiser “Mythos”

Mythos is een compleet ingerichte Bavaria 30 en deze is ideaal voor een vakanties met het gezin en is met zijn korte kiel perfect om door o.a. Friesland te varen.

 

Bavaria Cruiser met korte kiel

Bavaria 30 Cruiser “Waterlely”

Dit schip is met haar 30 voet ongelofelijk ruim en heeft accommodatie voor 4-5 personen en is gemakkelijk alleen te varen.

 

Een wendbare Bavaria 30

Brug Jachtverhuur Lelystad Zo lang mogelijk genieten door te kiezen voor de meest centrale locatie!

css.php